"/""/" opusteno 2: Šok priznanje “Svetske zdravstvene organizacije”: Pandemija proglašena sa lažiranim podacima – SVI SMO PREVARENI

среда, 26. мај 2021.

Šok priznanje “Svetske zdravstvene organizacije”: Pandemija proglašena sa lažiranim podacima – SVI SMO PREVARENI

 

Sve češće se postavljaju ozbiljna pitanja o činjeničnoj osnovi za proglašenje pandemije i sve većem broju politika ublažavanja koje sprovode vlade i korporacije.

Štaviše, da li tačno predstavljaju stvarne slučajeve COVID-19 i smrtne slučajeve od COVID-a brojevi slučajeva i brojevi umrlih koje su vlade Ujedinjenog Kraljevstva, EU, SAD-a i brojne vlade širom sveta objavile tokom poslednjih 12 meseci?

I sama Svetska zdravstvena organizacija (SZO) priznala je da je celokupna osnova za prikupljanje brojeva „slučajeva“ od početka ove „globalne pandemije“ zapravo ništavna.

U svojoj direktivi, objavljenoj krajem januara, organizacija je navela da medicinski radnici ne bi trebalo da koriste PCR testiranje kao jedini pokazatelj za dijagnozu i da treba da bude praćen profesionalnom kliničkom dijagnozom.

Drugim rečima: PCR test se ne može s pravom koristiti kao medicinsko dijagnostičko sredstvo zbog veštački podignutog broja cilusa koji daje lažne rezultate, a opet, kao takav se široko koristi poslednjih 12 meseci.

Ovo priznanje trebalo bi da ima ozbiljne implikacije na svakog zvaničnika javnog zdravstva, političara i urednika medija na planeti, ali tišina je zaglušujuća – jer većina ovu činjenicu jednostavno ignoriše.

Sledeću direktivu je 20. januara 2021. izdala SZO:

Opis problema: SZO traži od korisnika da slede uputstva za upotrebu (IFU) prilikom tumačenja rezultata za uzorke testirane primenom PCR metodologije.

Korisnici IVD-a moraju pažljivo pročitati i pratiti IFU da bi utvrdili da li proizvođač preporučuje ručno podešavanje praga pozitivnosti PCR-a.

SZO podseća korisnike IVD da prevalencija bolesti menja prediktivnu vrednost rezultata testa; kako se prevalencija bolesti smanjuje, povećava se rizik od lažno pozitivnih.

To znači da se verovatnoća da je osoba koja ima pozitivan rezultat (otkriven SARS-CoV-2) zaista zaražena SARS-CoV-2 smanjuje kako se prevalencija smanjuje, bez obzira na tvrđenu specifičnost. 

Većina PCR testova naznačena je kao pomoć za dijagnozu, stoga zdravstveni radnici moraju uzeti u obzir bilo koji rezultat u kombinaciji sa vremenom uzimanja uzoraka, vrstom uzorka, specifičnostima testa, kliničkim zapažanjima, istorijom pacijenta, potvrđenim statusom bilo kakvih kontakata i epidemiološkim informacijama.

Pored toga, od početka „pandemije“ podsticane su proizvoljne i široke smernice za dijagnozu simptoma za COVID i nije iznenađujuće da je ovo odgovaralo potpunom nestanku sezonskog gripa.

Drugim rečima: Grip koji postoji vekovima je nestao a pojavio se niotkuda kovid i to samo zato što lekari po naredbi umesto gripa upisiju koronu.

Borba.info 

Click Here To Join Native Media

4 коментара: