"/""/" opusteno 2: Odvjetnici diljem svijeta podnose nove dokaze Međunarodnom kaznenom sudu tvrdeći da su svjetski lideri i znanstveni savjetnici koristili Covid-19 i injekcije za počinjenje genocida i zločina protiv čovječnosti

уторак, 31. август 2021.

Odvjetnici diljem svijeta podnose nove dokaze Međunarodnom kaznenom sudu tvrdeći da su svjetski lideri i znanstveni savjetnici koristili Covid-19 i injekcije za počinjenje genocida i zločina protiv čovječnosti


Luca A. Montagniera

dailyexpose.co.uk objavio je 18. kolovoza 2021. zanimljiv tekst oko zločina protiv čovječnosti, novih dokaza i kršenja Nurnberškog zakonika. Tekst vam prenosimo u cijelosti:

Novi dokazi, uključujući zakletve-izjave vodećih stručnjaka, poput Nobelovca, profesora Luca A. Montagniera, predani su Međunarodnom kaznenom sudu od strane odvjetnika u nekoliko zemalja u kojima se tvrdi da su vlade širom svijeta i njihovi savjetnici suučesnici u genocidu, zločinima protiv čovječnosti i kršenjima Nurnberškog zakona.

Odvjetnice Melinda C. Mayne i Kaira S. McCallum podnijele su zahtjev za istragu od 27 stranica Međunarodnom kaznenom sudu (ICC) u Haagu još u travnju 2021. godine, navodeći da su britanska vlada i njeni savjetnici bili suučesnici u zločinima protiv čovječnosti u ime Covida-19.

28. travnja 2021. odvjetnički par je primio službeno priznanje od ICC -a i dodijeljen im je broj predmeta – ‘141/21’. Otada su prikupljali nove dokaze koje će koristiti u svojim ICC zahtjevima te su uspostavili veze s odvjetnicima i istraživačima iz cijelog svijeta.

Novo priopćenje za javnost objavljeno 17. kolovoza, koje se može vidjeti ovdje, potvrđuje da su primile prisege od vodećih stručnjaka, uključujući znanstvenika istraživača i nuklearnog kardiologa dr. Richarda M. Fleminga, virologa Nobelovca, profesora Luca A. Montagniera i Dr. Kevin W. McCairn, neuroznanstvenika i stručnjaka za neurološke bolesti.

Profesor Luc A Montagnier, koji je dobio Nobelovu nagradu za svoj rad na virusu HIV-a, izjavio je u travnju 2020. da vjeruje da je novi koronavirus nastao u laboratoriju. Zatim je u svibnju 2021. stručni virolog izjavio da su „masovna cijepljenja znanstvena pogreška, kao i medicinska pogreška. To je neprihvatljiva pogreška. Knjige povijesti to će pokazati jer cijepljenje stvara varijante”.

Odvjetnici diljem svijeta podnose nove dokaze Međunarodnom kaznenom sudu tvrdeći da su svjetski lideri i znanstveni savjetnici koristili Covid-19 i injekcije za počinjenje genocida i zločina protiv čovječnosti 1
Profesor Luc A Montagnier

Novi zahtjev također je podnijet ICC-u zbog ogromne količine novih dokaza i informacija koji su izašli na vidjelo u posljednjih nekoliko mjeseci, a odvjetnice kažu da sada imaju uvjerljive dokaze da su „virus SARS-CoV-2 i “Cjepiva” protiv Covida-19 namjerno  proizvedeno bio-oružje koje je u dvije faze pušteno  u sve države  svijeta”.

Odvjetnica Melinda C. Mayne i Kaira S. McCallum također su potvrdile da su im se sada pridružili odvjetnici koji su podnijeli slične Zahtjeve za istragu Međunarodnom kaznenom sudu, u Francuskoj, Češkoj i Slovačkoj.

Zbog toga je 12. kolovoza 2021. ICC-u poslano pismo u kojem se od svih njih traži da im se omogući podnošenje zajedničke tužbe, a podnose se i preliminarni dokazi za optužbe zajedničke svima u svijetu te se traži pravo na potraživanja specifična za pojedine zemlje koje je također istraživao ICC.

Jedan zahtjev specifičan za Ujedinjeno Kraljevstvo je ispitivanje genocida nad starijim i ugroženim osobama koje se dogodilo u domovima za skrb i bolnicama zbog  neodgovarajuće uporabe midazolama i morfija. Još jedna istraga specifična za ovo pitanje također je završila, a protiv britanske vlade, Matta Hancocka, Chrisa Whittyja i drugih pokrenut će se privatni kazneni progon ako tim odvjetnika i stručnjaka koji su proveli istragu ne dobiju zadovoljavajuće odgovore na opsežna pitanja koja su navedenom proslijeđena u otvorenom pismu poslanom 17. kolovoza 2021.

Iako su u zajedničkom zahtjevu odvjetnici iz nekoliko zemalja zatražili hitnu obustavu cijelog programa injekcija Covid-19 i prekid testiranja asimptomatskih osoba  odvjetnici kažu da sada željno iščekuju odluku Međunarodnog kaznenog suda hoće li dopustiti zajednički zahtjev nekoliko zemalja i prihvatiti Zahtjev za istragu.

Oni su ICC-u jasno dali do znanja da je zbog eskalacije medicinskog aparthejda, gubitka osnovnih sloboda i prava te sve većeg, vrlo velikog broja smrti i ozbiljnih štetnih događaja koje su pretrpjeli primatelji injekcija Covid-19,  postaje hitno da Sud djeluje brzo i bez daljnjeg odgađanja.

U tu svrhu odvjetnici su zatražili sastanak u Haagu što je prije moguće.

Dok čekaju odgovor, odvjetnice  Melinda C. Mayne i Kaira S. McCallum potvrdile su da su u raspravi s odvjetnicima u drugim zemljama koji još nisu podnijeli svoje pojedinačne zahtjeve ICC-u, ali su naznačili da im se žele pridružiti, te će izdati ažuriranje kada bude dodatnih vijesti. 

Нема коментара:

Постави коментар