"/""/" opusteno 2: Službena potvrda stigla iz Australije, konačni cilj ovog ludila je Novi svjetski poredak!

петак, 10. септембар 2021.

Službena potvrda stigla iz Australije, konačni cilj ovog ludila je Novi svjetski poredak!



Proteklih nekoliko mjeseci pratili smo razvoj situacije u Australiji, u kojoj se covid fašizam razvija na najbrutalniji način, no video isječak kojeg donosimo u nastavku nadmašuje sve dosadašnje izvještaje i rješava nas dileme zbog čega se sve to događa, kako u Australiji, tako i svugdje u svijetu.

9.srpnja izvijestili smo kako je Australija postala najveći „koncentracijski logor“ na svijetu, referirajući se na tada najnovija iznimno restriktivna ograničenja koje je vlada Novog Južnog Walesa uvela na temelju detektirana samo 44 nova slučaja zaraze. 24.srpnja prenosimo snimke masovnih prosvjeda diljem Australije, a posebno nas je dotakla priča „iz prve ruke“ jedne stanovnice kontinenta „down-under“ od 17.kolovoza, u kojoj opisuje potpuno orwellovski svijet u kojem žive tamošnji stanovnici.

Najnovije izvješće iz Australije zapravo je službeno priznanje Australske vlade, koja je preko svoje šefice zdravstva dr. Kerry Chant poručila kako je praćenje covid kontakata dio Novog svjetskog poretka!

„Vidjet ćemo kako izgleda traženje kontakata u Novom svjetskom poretku…da, bit će to pubovi i klubovi, ali i ostala mjesta, ako se pokaže da postoje pozitivni slučajevi“, izjavila je šefica zdravstva dr. Chant.

Još jednom se potvrđuje, a ovo je ključni moment koji to dokazuje, kako teorije zavjere ne postoje, a ne postoje jer su se sve obistinile.

Ovo bi morala biti prekretnica u glavama onih koji još uvijek ne vjeruju da sve ovo što nam se događa u zadnjih više od godinu i po dana nema veze sa zdravljem i borbom protiv nekakvog virusa.

Radi se o postupnom uspostavljanju Novog svjetskog poretka, fašističkog totalitarnog društva u kojem ljudske slobode ne postoje, u kojem ćete ako se uspostavi, biti dužni igrati po pravilima vlade iz sjene ili vas neće biti. Oni ne žele da slobodno dišete, krećete se, razmnožavate, ne žele vašu sreću…jednostavno, oni vas ne žele!

Pošaljite ovaj članak nekome za koga mislite da bi mu mogao spasiti život, jer iako je cijepljenje trenutno zastalo i danas postoji određeni broj ljudi koji će primiti „posljednu pomast“ iz igle. Zar stvarno još netko misli da ga ovi monstrumi žele spasiti od nekakve bolesti od koje bi mogao umrijeti.

Podijelite ovaj članak i izađite 18.09.2021. na Trg svih Hrvata jer to nam je možda jedina i posljednja šansa! 

Нема коментара:

Постави коментар