"/""/" opusteno 2: SVI DOKAZI NA PAPIRU! SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA SE ZAHVALJUJE BIL GEJTSU I ROKFELERU NA POMAGANJU PROJEKTA DIGITALNOG COVID SERTIFIKATA

среда, 1. септембар 2021.

SVI DOKAZI NA PAPIRU! SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA SE ZAHVALJUJE BIL GEJTSU I ROKFELERU NA POMAGANJU PROJEKTA DIGITALNOG COVID SERTIFIKATA



Od početka COVID histerije koja je skoro 2 godine nad celim svetom pričalo se i priča se o glavnim finansijerima farmaceutskih giganata, istraživačkih organizacija, laboratorija i u svakoj od tih priča i to nije slučajnost, pojavljuju se imena Bil Gejtsa (zajedno sa njegovom fondacijom) i porodice Rokfeler ali i mnogih drugih.

I zaista, koliko god da su te informacije tačne a jesu, retko je postojao živi dokaz ili priznanje makar jedne strane da je to zaista tako te su ,,fektčekeri” sa jednostavnošću uspeli da osporavaju i cenzurišu neke od najbitnijih informacija koje bi mogle da utiču i smire histeričnu prehladu.

Večeras je tome došao kraj, kada je Mario ZNA uživo u svojoj emisiji najavio ovaj tekst koji trenutno čitaš i kojeg ćeš podeliti sa što više ljudi. Zašto? Nastavite da čitate dalje.

Pre 4 dana, 27. Avgusta, Svetska Zdravstvene Organizacija ,,uploadovala” je PDF dokument pod naslovom: ,,Digitalna dokumentacija COVID 19 sertigikata vezane za status vakcinacije: tehničke specifikacije i smernice zemljama ka upotrebi aplikacije”

Ovaj PDF dokument sadrži detaljna objašnjenja upućena svim zemljama na svetu kako da koriste ovaj Digitalni sertifikat razvijen pod okriljem SZO-a kako bi ujednačeno mogli da prate vakcinalni status svojih građana kao i status PCR, antigenskog testa te dalje sprovodili segregaciju društva.

80 stranica ovog dokumenta koji upućuje na dalje korake zemalja kojima se preporučuje korišćenje ovog digitalnog sertifikata naravno uz klasičnu prodaju programa (kao na buvljaku).

Sada dolazi onaj deo zbog kojeg ste kliknuli na link i ovaj naslov:

Pored detaljnog objašnjenja i ponude proizvoda, SZO nije ni htela ali nije ni smela a da ne propusti da se zahvali onima koji su pomogli u razvijanju ovog projekta i pogodite, između više od 100 pojedinaca i organizacija koje su dobile hvala napismeno kome se Svetska Zdravstvena Organizacija zahvaljuje, tako je, u pravu ste- Fondaciji Bila i Melinde Gejts, Rokfeler Fondaciji, vladi Kuvajta i Estonije i Botnar organizaciji.

Ovaj dokument i ova ideja koja je finansirana od strane Gejts Fondacije, Rokfelera i njima sličnima ruši sve ,,fektčekove” koji su osporavali direktnu umešansto Bil Gejtsa u COVID histeriju. Kako kaže SZO: ,,Oni koji su finansirali ovo nisu uticali na sadržaj ovog dokumenta”. Da li im verujete?

Pogledajte, preuzmite, pročitajte dokument i dokaze u pdf dokumentu kojeg je ,,podigla” SZO u linku u nastavku teksta- https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-Digital_certificates-vaccination-2021.1 

Нема коментара:

Постави коментар