"/""/" opusteno 2: (VIDEO) JE LI OVO KRAH PRIČE O CORONA CJEPIVU? Osiguravajuća kuća otkriva je da patent za cjepivo prijavljen 2000. godine

среда, 1. септембар 2021.

(VIDEO) JE LI OVO KRAH PRIČE O CORONA CJEPIVU? Osiguravajuća kuća otkriva je da patent za cjepivo prijavljen 2000. godine



Nevjerojatna priča predsjednika M-CAM-a, najveće nematerijalne osiguravajuće kuće na svijetu, kod koje su osigurana cjepiva, Reineru Fuelmichu, poznatom njemačkom odvjetniku, koji vodi tzv. novi Nuernberški proces protiv ljudi odgovornih za pandemiju.

Dr. David E. Martin, predsjednik M-CAM-a, najveće nematerijalne osiguravajuće kuće na svijetu, otkriva da je cjepivo Pfizera (točnije šiljak – spike) patentirano u 2000. godini, dakle nema nikakvih navodnih novi cjepiva, pronađenih u 2020. godini.

Ovo je nešto što će konačno uzdrmati priču o ‘cjepivu’ a moguće i cijelu farmaceutsku industriju, bez obzira koliko se ona osjećala jakom i nedodirljivom.

Prema svjedočenju dr. David E. Martina, prijava za prvo cjepivo za korona virus, posebno za šiljak protein, odnosno ono isto što smo navodno izumili, je predana 28.01.2000. prije 21 godinu.

Pogledajte ovo zanimljivo svjedočenje:

 

Нема коментара:

Постави коментар