"/""/" opusteno 2: Walter Veith o Velikom resetu i agendi klimatskih promjena VIDEO

понедељак, 27. септембар 2021.

Walter Veith o Velikom resetu i agendi klimatskih promjena VIDEO



Da li će se za krah ekonomije i pokretanje Velikog reseta tehnokrate poslužiti novom, cyber pandemijom, kako je naziva osnivač Svjetskog ekonomskog foruma, Claus Schwab?

Kao što je “korona pandemija” globalistima omogućila nevjerojatnu transformaciju društva putem mjera i novih tehnologija, tako bi cyber pandemija rušenjem interneta, bankarskog sustava i industrije trebala omogućiti pokretanje najavljenog “Velikog reseta”, odnosno potpunu preobrazbu društva uvođenjem digitalnih identifikacija za sam pristup internetu koji će biti temeljen na blockchain tehnologiji te nadziran (upravljan) od strane Umjetne inteligencije.

Transformaciju bankarskog sustava koji će biti u potpunosti digitaliziran i automatiziran uvođenjem spomenute blockchain tehnologije i digitalne valute, sustava koji će nadzirati i kojim će upravljati Umjetna inteligencija, u ime sigurnosti i zaštite vaše imovine.

Reset industrije znači pokretanje tekozvane “četvrte industrijske revolucije”, i opet govorimo o digitalizaciji, automatizaciji iliti robotizaciji i umjetnoj inteligenciji.

Industrija bi barem na papiru, trebala biti zelena, a u suštini će bit sve osim zelena. Dakako, borba protiv “klimatskih promjena” će biti temelj kako industrije tako i ekonomije, odnosno cijelog društva.

Krah ekonomije uzrokovan cyber plandemijom trebao bi isto tako omogućiti uvođenje zapadne verzije sustava društvenog bodovanja te Univerzalnog temeljnog dohotka, na koji nećete moći ostvariti pravo bez potvrde o cijepljenju.

Claus Schwab kaže da će korona kriza spram cyber krize izgledati tek kao mali poremećaj u društvu.

Dakle ovo će biti tektonske promjene koje bi trebale rezultirati potpunim porobljavanjem ljudi. Hoćemo li na to pristati?

Kada će biti pokrenuta cyber plandemija teško je znati, ali bojim se da će biti uskoro.

Uostalom, poslušajte što o svemu tome ima za reći genijalni Walter Veith

  

Нема коментара:

Постави коментар