"/""/" opusteno 2: 2.620 mrtvih beba u VAERS nakon vakcinacije protiv COVIDA-19 – Više fetalnih smrtnih slučajeva u 11 mjeseci nego u proteklih 30 godina nakon svih vakcina dok Škotska počinje istragu

недеља, 28. новембар 2021.

2.620 mrtvih beba u VAERS nakon vakcinacije protiv COVIDA-19 – Više fetalnih smrtnih slučajeva u 11 mjeseci nego u proteklih 30 godina nakon svih vakcina dok Škotska počinje istragu



Smrtnost fetusa nakon vakcinacije trudnica protiv COVID-19 i dalje raste, jer je sada prijavljeno 2.620 smrtnih slučajeva fetusa u VAERS (Sistem za izvještavanje o nuspojavama vakcine).

Kada izvršimo potpuno istu pretragu u VAERS i izuzmemo vakcine protiv COVIDA-19, nalazimo 2.225 smrtnih slučajeva fetusa nakon SVIH vakcina datih trudnicama u posljednjih 30+ godina.

Trenutno smo na korak da vidimo ukupno 2.838 zabilježenih smrtnih slučajeva fetusa nakon vakcinisanja protiv COVIDA-19, dok je godišnji prosjek zabilježenih smrtnih slučajeva fetusa nakon vakcinacije trudnica u posljednjih 30 godina u prosjeku 74 fetalne smrti godišnje.

Prošlog mjeseca (oktobar 2021.)  New England Journal of Medicine je  priznao da je originalna studija koja je opravdala CDC i FDA u preporuci vakcina trudnicama bila pogrešna.

Od tada su istraživači na Novom Zelandu sproveli  novu studiju  o originalnim podacima i zaključili:

Ponovna analiza ovih brojki ukazuje na kumulativnu incidencu spontanog pobačaja u rasponu od 82 % (104/127) do 91 % (104/114), 7-8 puta više od rezultata originalnih autora.

CDC i FDA preporučili su vakcine za trudnice, iako tačna analiza originalnih podataka pokazuje da će 82 % do 91 % trudnica doživjeti pobačaj ako je njihovo nerođeno dijete mlađe od 20 sedmica.

Ipak, CDC i FDA nastavljaju da preporučuju vakcinacije protiv COVIDA-19, koje sada uključuju i buster doze iz Pfizera i Moderne, što znači da se trudnici sada mogu ubrizgati 3 vakcine COVID-19 tokom trudnoće (ako traje dovoljno dugo).

Od 2.620 smrtnih slučajeva fetusa u VAERS nakon vakcinacije COVID-19, 2.015 ovih fetalnih smrtnih slučajeva uslijedilo je nakon Pfizer injekcija, a 689 nakon injekcija Moderne.

VAERS je pasivni sistem o kojem se jako malo izvještava. CDC i FDA nikada nisu proveli studiju kako bi utvrdili šta je ovaj nedovoljno prijavljeni faktor, ali nezavisni naučnici jesu, a mi smo ranije objavili analizu koju je sprovela dr. Jessica Rose, koja je utvrdila da bi konzervativni faktor koji je nedovoljno prijavljen bio X41. Pogledajte:  STUDIJA: Vlastiti podaci vlade otkrivaju da je najmanje 150.000 vjerovatno MRTVIH u SAD nakon vakcina protiv COVIDA-19

To znači da je do sada vjerovatno bilo najmanje 107.420 smrtnih slučajeva fetusa nakon vakcina COVID-19. I koliko će od ovih žena moći ponovo da zatrudni?

Kako ovo nije glavna vijest?? Čak i u alternativnim medijima, koliko ja znam, ja sam jedini koji otkriva ove fetalne smrti sadržane u podacima vlasti nakon injekcija COVID-19 i objavljuje ih.

A sada se Škotska javlja da prepozna ovaj nagli porast smrtnosti novorođenih beba i pokrenuta je istraga kako bi pokušali otkriti zašto toliko novorođenih beba umire.

The Hearld u Škotskoj izvještava: Pokrenuta je istraga o porastu smrtnosti novorođenih beba u Škotskoj. Ograničenja kontrole i upozorenja osmišljena su tako da se timovi za javno zdravstvo obavijeste kada se neonatalna, mrtvorođena ili druga smrtnost novorođenčadi dogodi na neočekivano visokim ili niskim razinama koje možda nisu slučajne. Iako stopa varira iz mjeseca u mjesec, cifra za septembar – 4,9 na 1000 živorođenih – je u rangu sa nivoima koji su posljednji put viđeni kasnih 1980-ih. Javno zdravstvo Škotske (PHS), koje je jedno od tijela koje trenutno istražuje skok, saopštilo je da činjenica da je gornja kontrolna granica prekoračena “ukazuje da postoji veća vjerovatnoća da postoje faktori izvan slučajnih varijacija koji su možda doprinijeli broju smrtnih slučajeva koji su se dogodili.”

Mislite li da će ti službenici javnog zdravstva u UK smatrati da su vakcine COVID-19 koje se ubrizgavaju trudnicama potencijalni uzrok?

Ozbiljno sumnjam u to, ali Pfizer i Moderna mRNA vakcine se također koriste u UK, zajedno sa vakcinom AstraZeneca, i čista je ludost ne smatrati da su ove eksperimentalne vakcine povezane sa ovom smrću novorođenčadi, a to se trebalo dogoditi mjesecima ranije!

Evo zviždača pogrebnog preduzeća u Velikoj Britaniji koji objašnjava povećanje broja mrtvih novorođenih beba koje sada viđaju:

Evo video izvještaja koji smo napravili prošlog mjeseca sa nekim veoma nesrećnim jezivim primjerima šta ove vakcine rade nerođenim bebama:

Izvor: Medalerts

Autor: Brian Shilhavy 

Нема коментара:

Постави коментар