"/""/" opusteno 2: UK JE PALO – 85% smrtnih slučajeva od C-19 je među vakcinisanim, smrtnost dece je porasla za 83% otkako im je nuđen ubod, vakcine protiv C-19 imaju negativnu efikasnost čak -132%

четвртак, 25. новембар 2021.

UK JE PALO – 85% smrtnih slučajeva od C-19 je među vakcinisanim, smrtnost dece je porasla za 83% otkako im je nuđen ubod, vakcine protiv C-19 imaju negativnu efikasnost čak -132%

 



Najnoviji podaci o javnom zdravstvu pokazuju da su ljudi vakcinisani od C-19 činili 85% smrtnih slučajeva od C-19 u protekle četiri nedelje,

 dok podaci Agencije za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva pokazuju da vakcine protiv Covid-19 imaju negativnu efikasnost od minus- sto trideset dva procenta, a podaci kancelarije za nacionalnu statistiku pokazuju da se od kada su deca prvi put primila vakcinu protiv Covid-19, smrtnost među mladim dečacima porasla za 83% u odnosu na petogodišnji prosek.

Velika Britanija je na putu katastrofe, s programom vakcinacije koji je očito propao, ali što je više zabrinjavajuće, sada može ubati decu, sudeći prema statistikama, a možda će i više ubijati.

Podaci ne mogu biti jasniji. Samo pogledajte najnoviji statistički izveštaj javnog zdravlja Škotske o Covid-19 objavljen 27. oktobra. Tabela 25 izveštaja pokazuje da je velika većina smrtnih slučajeva od Covid-19 između 18. septembra i 15. oktobra 2021. godine bila među potpuno vakcinisanom populacijom sa 457 zabilježenih smrtnih slučajeva, što čini 82% svih smrtnih slučajeva od Covid-19.

Uzmite u obzir 17 smrtnih slučajeva koji su se dogodili među delimično vakcinisanim, a to znači da je vakcinisana populacija činila 85% smrtnih slučajeva Covid-19 u Škotskoj između 18. septembra i 15. oktobra.

Podaci britanske zdravstvene sigurnosne agencije (zlokobna zamena za javno zdravstvo Engleske) takođe ne izgledaju mnogo bolje. Tabela 4 izveštaja koji je objavio UKHSA pokazuje da je bilo 487 smrtnih slučajeva među nevakcinisanim, 88 smrtnih slučajeva među delimično vakcinisanim, ali zastrašujućih 2.185 smrtnih slučajeva među potpuno vakcinisanim između 27. septembra i 24. oktobra 2021.

To znači da nevakcinisani čine samo 18% smrtnih slučajeva od Covid-19 tokom septembra 2021. godine, dok vakcinisani čine katastrofalnih 82%.

I nemojte ni pokušavati da tvrdite da je to normalno jer je većina odrasle populacije navodno vakcinisana. Ako je to normalno, kako onda objasniti činjenicu da broj hospitalizacija i smrtnih slučajeva Covid-19 raste iz sedmice u celini dok hospitalizacije i smrtni slučajevi među necbockanim populacijom nastavljaju da opadaju.

Možda to ima neke veze s činjenicom da podaci Agencije za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva dokazuju da delotvornost vakcina protiv Covid-19 drastično opada svake sedmice, a najnoviji podaci pokazuju da imaju kolektivnu negativnu efikasnost čak i od -132% kod svih starijih od 30 godina.

Efikasnost svih dostupnih bocki zajedno je samo minus-132% u starosnoj grupi 40-49 godina, i čak +21% u starosnoj grupi 18-29 godina, jedinoj starosnoj grupi osim mlađe od 18 godina u kojoj se vakcine koriste. trenutno pokazuje da ima pozitivnu efikasnost.

Ovo dokazuje da vakcine protiv Covid-19 čine ljude podložnijima zarazi Covid-19, umesto da sprečavaju slučajeve Covid-19 za navodno 95%, i činjenicu da je efikasnost vakcina sada premašila barijeru od minus-100%. kod svih između 40 i 79 godina, sugeriše da je potpuno desetkovao njihov imunološki sistem, barem kada je u pitanju infekcija navodnim virusom SARS-CoV-2.

Kombinovanjem brojeva za sve starosne grupe starije od 18 godina, uspeli smo da izračunamo prosečnu efikasnost vakcine od minus-70%, a to definitivno vidimo u broju potvrđenih slučajeva prema statusu vakcinacije.

Između 39. i 42. sedmice 2021. bilo je 70.006 potvrđenih slučajeva Covid-19 kod nevakcinisanih starijih od 18 godina, 24.038 potvrđenih slučajeva kod delimično vakcinisanih starijih od 18 godina i zastrašujućih 390.274 potvrđenih slučajeva kod potpuno vakcinisanih preko 18 godina.

Novi izveštaj Agencije za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva bez imalo sumnje dokazuje da vakcine protiv Covid-19 ne deluju i da zapravo pogoršavaju primaoce... iz sedmice u sedmicu.


Ali kao da program vakcinacije protiv Covid-19 za koji se pokazalo da ne samo da ne radi, već i pogoršava primaoce uboda, nije bilo dovoljno loše, glavni medicinski službenik za Englesku, profesor Chris Whitty odlučio je da neće 'ne prihvata odluku koju je donela Zajednička komisija za vakcinaciju i imunizaciju, i poništio je jer očigledno želi da deca umiru.

Baš kao što je pomagao u ubijanju starijih i ranjivih osoba s opštom politikom naredbi Ne oživljavati koja se koristila kao izgovor za početak brige o kraju života koja je uključivala izgladnjivanje i dehidraciju pacienata dok su se predozirali lekom zvanim Midazolam, za koji se zna da izazivaju iste simptome kao ozbiljna bolest uzrokovana Covid-19.

Nažalost, najnoviji podaci pokazuju da je Chris Whitty ostvario svoju želju donevši odluku da deci ponudi eksperimentalnu injekciju Covid-19 koja curi. Podaci Službenog ureda za nacionalnu statistiku nam pokazuju da je smrtnost dece značajno porasla u odnosu na petogodišnji prosjek otkako su počela da se vakcinišu protiv Covid-19.

Petogodišnji prosek (2015-2019) izdanje 'Smrtnih slučajeva registrovanih sedmično u Engleskoj i Walesu', koje se može preuzeti ovde i pristupiti na web stranici ONS-a ovde, pokazuje da je između 38. i 41. sedmice ukupno 21 smrtni slučaj dogodio se među 10-14-godišnjacima.

Dok izdanja iz 2021. godine „Smrtni slučajevi registrovani sedmično u Engleskoj i Velsu, koja se mogu preuzeti ovde i pristupiti na web stranici ONS-a ovde, pokazuju da su se između 38. i 41. sedmice 2021. dogodila ukupno 34 smrtna slučaja među djecom u dobi između 10 i 14.

Ovo pokazuje da je broj umrlih između 38. i 41. sedmice 2021. godine među decom uzrasta 10-14 godina bio 62% veći od petogodišnjeg proseka za broj umrlih u ovoj starosnoj grupi u istom periodu, a povećanje smrtni slučajevi su počeli tačno u isto vreme kada su deca počela da primaju vakcinu protiv Covid-19.

To znamo jer je prema podacima ONS-a u 6 sedmica prije 38. sedmice petogodišnji prosek smrti među svom decom između 10 i 14 godina bio 28. Dok je u 6 sedmica prije 38. sedmice 2021. bilo 29 smrtnih slučajeva među decom starijom od 10 godina, što predstavlja povećanje od samo 3,5% u 2021. u odnosu na petogodišnji prosek.


Ali ovo takođe pokazuje da je od kada su vakcine protiv Covid-19 počele davati deci, smrtnost među mladim dečacima porasla za 83% u odnosu na petogodišnji prosek, dok je smrtnost među tinejdžerkama i dalje značajno porasla, ali na niža stopa od 33%.

Sastavili smo sledeću tabelu ONS brojki tako da smo mogli lako uporediti broj smrtnih slučajeva sedmično među djecom razdvojenom po muškoj i ženskoj.

Izvršili smo potpunu istragu gore navedenih podataka o smrti dece koje možete pogledati ovde, što jasno pokazuje korelaciju sa hitnim pozivima koji zahtijevaju hitnu pomoć zbog srčanog zastoja koji se popeo na najviši nivo u odnosu na očekivani nivo.

Kao što možete vidjeti iznad, najveći porast smrtnih slučajeva od kada je deci ponuđena vakcina protiv Covid-19 dogodio se u sedmici 40 2021. godine, kada je zabiležen porast od 120% u odnosu na petogodišnji prosek broja smrtnih slučajeva među decom, što predstavlja 133% povećanje smrtnosti muške dece i 100% povećanje smrtnosti ženske dece.

Najveći porast smrtnosti muške dece do sada bio je u sedmici 41 2021. godine, kada je zabilježen porast od 200% u odnosu na petogodišnji prosek broja smrtnih slučajeva među muškom decom, ali porast od 0% u broju umrlih ženske dece.

Međutim, postoji razlog za zabrinutost zbog broja smrtnih slučajeva koji se dogodio u 34. sedmici 2021. godine, pre nego što je Chris Whitty odobrio uvođenje vakcine protiv Covid-19 svoj deci starijoj od 12 godina.

U 34. sedmici zabilježen je porast od 175% u smrti sve dece, porast od 100% u smrti muške dece i porast smrti ženske dece od 400% u odnosu na petogodišnji prosek. Može li to imati veze s velikim brojem dece koja se smatraju ranjivom koja je primila vakcinu protiv Covid-19 prethodne sedmice, kako je preporučio JCVI, ili je to samo još jedna slučajnost?

Činjenica da je miokarditis potvrđena nuspojava vakcina Covid-19; posebno među mlađim muškarcima, a značajno povećanje broja muške dece koja umiru od kada im je ponuđena vakcina protiv Covid-19 je, međutim, jedna slučajnost predaleka.

Ne bismo trebali biti mi i samo mi ti koji ovo vidimo. Britanski porezni obveznici finansiraju nekoliko javnih institucija, uključujući ONS, UKHSA (ranije PHE) i MHRA (UK Medicine Regulator) koje bi trebale aktivno pratiti sve ove podatke i tražiti znakove upozorenja.

Što nas ostavlja sa tri moguća zaključka –

    Nisu dovoljno inteligentni da vide šta se dešava
    Ne traže
    Nije ih briga, i prilično su sretni što vide tinejdžere i decu kako pate

85% smrtnih slučajeva od Covid-19 je među vakcinisanim, vakcine protiv Covid-19 imaju negativnu efikasnost kod svih starijih od 30 godina čak i do -132%, a smrtnost među muškom decom je porasla za 83% u odnosu na petogodišnji period. -prosjek od kada su počeli da primaju vakcinu protiv Covid-19, ali Ujedinjeno Kraljevstvo se samo ponaša normalno kao da se ništa od ovoga zapravo i ne događa.

Ujedinjeno Kraljevstvo je palo.

Нема коментара:

Постави коментар