"/""/" opusteno 2: AMERIKA IMA LABORATORIJE SA KUGOM I KOLEROM U UKRAJINI! Zaharova nikad snažnije udarila na NATO, iznela nove DOKAZE (VIDEO)

петак, 20. мај 2022.

AMERIKA IMA LABORATORIJE SA KUGOM I KOLEROM U UKRAJINI! Zaharova nikad snažnije udarila na NATO, iznela nove DOKAZE (VIDEO)

 

PHOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN/JSCHANNEL

 

IZVOR: HAPPY BSC


Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova istakla je da su dobijeni novi dokazi o sprovođenju vojno-bioloških aktivnosti u Ukrajini uz podršku i u interesu Sjedinjenih Država, prenose ruski mediji. 

Prema njenim rečima, 30 ukrajinskih laboratorija u 14 naselja bilo je angažovano na aktivnostima u cilju jačanja patogenih svojstava kuge, antraksa, kolere i drugih smrtonosnih bolesti. 


- Na teritoriji Hersonske oblasti pronađeni su dronovi opremljeni kontejnerima i opremom za prskanje formulacija. Tokom eksperimenata, samo u harkovskoj laboratoriji, poginulo je oko 20 ukrajinskih vojnika, još 200 je hospitalizovano. Utvrđene su činjenice testiranja potencijalno opasnih bioloških proizvoda na pacijentima psihijatrijske bolnice u Harkovu - rekla je ona i dodala da su pribavljeni dokazi o namernoj upotrebi uzročnika tuberkuloze 2020. godine za zarazu stanovništva Slavjanoserbskog okruga LNR putem letaka u vidu falsifikovanih novčanica. 

UŽAS: Bajden finansira hemijske laboratorije u Ukrajini, postoji i priznanje! (VIDEO)

RUSIJA IMA MOĆ DA ELIMINIŠE BRITANIJU: Za deset minuta mogu da ih vrate u KAMENO DOBA!

- Oni koji u zemlje EU stižu iz Ukrajine pre svega se testiraju na tuberkulozu. Znaju šta su tamo radile NATO strukture...- poručila je Zaharova. 


izvor happytv.rs

Нема коментара:

Постави коментар