Programeri pandemija

Programeri pandemija su sve precizniji u svojim predviđanjima pandemija – i posljedično cijepljenja nas majmuna. Sad su ovu najnoviju majmunsku “pogodili” gotovo u dan, a iz veće daljine nego EVENT201. Evo scenarija koji su predvidjeli lani u svojoj vježbici još tamo u 3.mjesecu 2021:

Scenarij

Epidemiju majmunskih boginja je, jel’te, uzrokovao teroristički napad 15.05.2022 u fiktivnoj državi Brinia. Terorist je pustio patogen napravljen u laboratoriju, koji nije bio dobro osiguran.

Tu se potpuno slažem s idejom da teroristi puštaju patogene iz laboratorija (evo Ukrajina je udomljavala 15 samo američkih, te drugih zapadnouropskih 15-tak). Kako zamišljam te teroriste? Ja teroriste zamišljam da su u bijelim kutama s dr-titulom i da prijateljuju s komunističkim teroristom iz Eritreje, a koji danas vodi WHO ogranak Globiterne.

No oni u Vježbici misle na neke druge ljude da su teroristi. U svojim mokrim snovima ovi globalteroristi su si predvidjeli 3 milijardi majmunskih “slučajeva” i na kraju, hvala Bogu i boginjama, brat-bratu 270 milijuna mrtvih.

Pri tome je jadna sodomitska manjina glavni prijenosnik. Jer im seksualne prakse sanitarno gledano odgovaraju afričkim sanitarnim uvjetima (“Bivši homoseksualac o prešućivanim prljavim detaljima gay seksa“). Opet će LGBT biti diskriminirani i neshvaćeni.

Opet ‘Što ti smetaju…’. Oni samo vole. I to u iznadprosječnim količinama – i vole ga kroz neuobičajena mjesta (“Homoseksualne potrebe“). “Parada ponosa” u Zagrebu će možda dobiti majmuna kao amblem, budući da je njihova orijentacija na tragu majmunskih boginja.

Umjesto zabranjenih zastava “Hoda za život”, majmun na duginoj zastavi bi ujedno bio podsjetnik Zagrepčanima koji su birali Tomaševićev “Možemo vas u zdrav mozak” (“Tomaševićeva kaljuža“) – da su stvarno majmuni. A kad su jednom popušili soroševog Tomaševića kroz medije, više mi nije bilo nevjerojatno da će medijski popušiti i globalističko Covid-cjepivo.

Homoseksualna palatalizacija

Dosta insinuacija da su homoseksualci (G i T) glavni prijenosnici majmunoboginja, a biseksualci (B) da će predati majmuna menstruirajućim osobama. Preostalo je samozatajno slovo “L”. Znači li to da lezbijke (L) neće biti prijenosnici majmunskih boginja?

Pa…. ne tako brzo. “Lezbijke imaju 4,5 puta (350%) veću vjerojatnost od heteroseksualnih žena da imaju više od 50 muških seksualnih partnera tijekom života (da, dobro ste pročitali: muških !). (Fethers i Marks, “Sexually transmitted infections and risk behaviors in women who have sex with women”). Razlog je što su sklonije biseksualnosti. No, čak su 3 puta (200%) čednije od gayeva jer ih je samo 24% imalo anonimni seks.” – citat iz članka “I dalje mislite da je homoseksualnost “prirodna”? Ovi podaci će vas šokirati!” (2015).

Zaključak za slovo L iz LGBT: što se tiče majmunskih boginja vrijedi “homoseksualna palatalizacija”, glasovna promjena: “slovo L se ispred slova G mijenja u slovo B“.

Dosta o LGBT kao majmunoboginjskim rasadnicima. Slike iz vježbeničkog PDF-a govore tisuću globalističkih riječi:

O Vježbici… bla bla bla

U Vježbici je u glavnoj ulozi fiktivna država Brinia. Dobro da vježbu nisu uvalili Ličanima u naše Brinje. Kažu, neobičan soj majmunskih boginja se raširio globalno i svi epidemiolozi svih orijentacija svršavaju. Naravno, ni ovaj epidemiološko-erotski događaj ne može proći bez fondacije Billa i Melinde Gates. Ta ipak je cjepivo jedino (i konačno) rješenje klimatskih promjena.

Zaustavit ću glad u svijetu
ubijanjem svih gladnih

U mRNA cjepivu je program. A Kill Bill je, baš poput vidovitog faktografca, svršeni gimnazijalac – ali programer. Sin oca-eugeničara. Otac je cijeli radni vijek zbrinjavao Čavajde – te bi u tatinom pogonu mali Grga bio prikladno industrijski zbrinut, možda i za cjepiva. Da je do Billova oca, ušao bi mali Grga influencerici Ivani Paradžiković doslovno pod kožu u njenom slijedećem primljenom cjepivu.

S informatikom se teško postiže tatina eugenika, međutim s programom u cjepivu nema što ne možeš. Umjesto bitova imaš gene – i možeš isprogramirati pucačku igricu kakvu hoćeš. Bojno polje – tijelo medijski nagovorenih dragovoljnih cijepljenika.

Dok se tata Gates bavio Čavajdama, sin Bill će se pobrinuti da se Čavajde ni ne rode, ili barem da im se dobro skrati životni vijek, te da “osobe koje menstruiraju” (pitaj Tomaševića i Radu Borić ako ti nije jasno) ne moraju uopće zatrudnjivati.

Slijedi redoslijed zamišljenih događaja, koji bi trebali pokazati da svi mi majmuni moramo biti penetrirani s još jednim cjepivom. Jer treba misliti na druge, na našu toplu braću-prijenosnike i primiti ubod. Samo da se vratimo u normalno predmajmunsko.

Dakle, do 06.06.2022 samo 4 mrtva na 1421 “slučaja” (valjda PCR, ili možda samo simptomatski?). Do sredine 1.mjeseca 2023 im se ta LGBT-majmunarija raširila na 83 države i ima 1.300.000 mrtvih majmuna iliti “useless eaters”, prevedeno na hrvatski “1 milijun i 300 tisuća uzaludnika manje” utječe na globalne klimatske promjene. Vjerojatno ponajviše u državama koje ne diskriminiraju LGBT-rasadnike.

I zatim, danas-godinu-dana je već 27 milijuna mrtvih tolerantnih “majmuna”.

Šta je Svjetska zločinačka organizacija radila za to vrijeme? 05.06.2022. WHO je genetski sekvencionirao virus u Brinia-i i ustvrdio da je to soj virusa koji je otporan na postojeća cjepiva.

Naravno, liječnicima je zabranjeno isprobavati lijekove poput Ivermektina, Hidroksiklorokina…. čeka se Billovo cjepivo.

Susjedna Republika Dramma je krenula strogo s mjerama. Pokušat ću približiti problematiku domaćoj publici. Republika Dramma je po svemu sudeći Dramalj, Brinju s druge strane Velebita. Primorci su progresivniji i crveniji , te slušaju dobri WHO, dok Ličani u Brinju (Brinia) ne slušaju – i vidi koja je razlika u broju slučajeva.

Ne, falio sam, iz vježbe je ispalo Brinje (valjda je Plenković uspio sve iseliti), sada je u igri još neposlušnija država Cardus (jel’to možda susjedni Karlobag?). I vidi kolika je razlika (Dramalj= plavo, Cardus=crveno).

Vježbica je završila sa solidnih 270 milijuna beskorisnih jedača manje. Cjepivo je opet spasilo svijet. Pederi zadovoljni.

Za one s pamćenjem akvarijske ribice:

Sudionici, rekli bismo “vježbenici”:


Moj zaključak

Tema ukrajinskog rata se nekako ispuhala na vrućini. Ne može zadržati pažnju sheepla.

Mislim da su majmunske boginje samo ljetni intermezzo. Da sheeple ne zaboravi na boleštine i cijepljenje.

Za očekivati je da majmunske boginje kod nas krenu tek nakon Zabreb Pride-a. (THE DAILY MAIL: Festival sodomista na Gran Canariji povezan sa izbijanjem majmunskih boginja).

Dragovoljci se spremaju za ukrajinsko ratište

Ja za jesen očekujem da puste nešto jače, npr. Marburg.


PDF Vježbice možete skinuti ovdje: