"/""/" opusteno 2: ”Сајам деце” у Бриселу за содомите. Цене деце од 95.000 до 160.000 долара

петак, 8. јул 2022.

”Сајам деце” у Бриселу за содомите. Цене деце од 95.000 до 160.000 долара

 

Већ четврти пут у Бриселу, “сајам” деце за хомосексуалце. Трговина доноси приходе, најнижа цена новорођенчета је брзо порасла.

Већ по четврти пут, америчка организација Men having babies (Мушкараци који имају бебе),  отворила је 22.  и 23. септембра 2018.године, врата “сајма деце” у Бриселу.
sajam
Фотографија којом се позива на конференцију у Бриселу.




sajam2 (2)
На овој фотографији се јасно види да је употребљена реч ”Fair” тј. сајам


Каталози деце
У салама луксузног хотела Хилтон је врвело од истакнутих и богатих мушкараца, који су прегледали каталоге штампане на сјајном папиру. Прелазили су фотографије деце, која су на овај начин продата.
Хомосексуални парови на овом сајму пролазе кроз понуде, цене за стицање новорођенчета су различите – према “квалитету”. Најнижа цена је 95.000 долара (пре четири године била је 60.000), максимална сума је 160.000 долара. Ту могу да консултују “all inclusive пакете” који укључују све услуге: психолошку подршку, правну помоћ, обезбеђивање полних ћелија – јајне ћелије и сперму (ако је потребно), обезбеђивање сурогат мајки, летова и хотела у земљама у којима ће се поједине мајке порађати , итд.
Ова трговина са децом се више и не обавља скривено, обављају је људи у оделима и са краватама, са новчаником у руци, и отворено обилазећи европске законе.

Шта се данас дешава у бриселском Хилтону? Продаја деце људима који дају најбољу понуду?
Када је већ по четврти пут организација “Men having babies” у стању да окупи најбоље стручњаке из свих могућих области и из целог света у Белгији, то значи да трговина иде добро. То значи да људи купују. И ове године, упркос храбром протесту (социјалистичког!), европосланика Philippa Closea, су се врата  сајма поново отворила хомосексуалцима. Боље је да Европска унија више ништа не говори о правима. Изгубила је свој образ.
Извор:   https://www.hlavnespravy.sk/v-bruseli-uz-po-stvrtykrat-bruselsky-veltrh-deti-pre-gejov-obchod-vynasa-minimalna-cena-za-novorodenca-rapidne-porastla-akym-pravom-este-europa-hovori-o-pravach/1528564#
У Старом завету је предвиђена казна за хомосексуалце: “Ко би мушкарца облежао као жену, учинише гадну ствар обојица; да се погубе; крв њихова на њих.” (Лв. 20,13)
Која би онда казна била примерена за хомосексуалце који поред тога још и купују децу, рођену и још нерођену? Која би казна била примерена за оне који посредују и учествују у тој трговини и зарађују на томе? За оне, (“сурогат мајке” како их најчешће називају) које им продају децу? Децу коју су девет месеци носиле у утроби. Како може за такве да се уопште користи реч мајка, па макар и са оним “сурогат” испред? За оне који им то, законима, омогућавају?
У овом тренутку, нису предвиђене казне за њих. Напротив, добијају разне погодности, а кажњавају се они који се свему томе противе.
Једно је ипак сигурно: чак и да их мимоиђе овоземаљска правда казну сасвим сигурно неће избећи, јер је написано:
“И дозва Исус дијете, и постави га међу њих, и рече: …А који саблазни једнога од ових малих који вјерују у мене, боље би му било да се објеси камен воденички о врат његов, и да потоне у дубину морску.” (Мт. 18, 2 и 6).
Говорећи да им је боље да се обеси камен воденички о врат њихов, и да потону у дубину морску, Господ нам тиме указује на то да их очекује још већа и страшнија казна.

РЕЦИ НЕ ЕУ  

Нема коментара:

Постави коментар